Ons verhaal

Centric Health is een organisatie die in 2003 door twee artsen in Ierland is opgericht en sinds 2019 in Nederland actief is. Centric Health helpt huisartsenpraktijken zich steeds te blijven verbeteren. In praktijken die bij ons zijn aangesloten, staan de eigen regie van de patiënt en de professionele autonomie van medewerkers centraal.

Picture

Waar we voor staan en wat we gaan bereiken

In de Centric Health praktijk van de (nabije) toekomst monitoren patiënten actief hun eigen gezondheid, digitale triage helpt hen om te bepalen of een bezoek aan de huisarts gewenst is. Ze maken online afspraken die telefonisch, via een videoconsult, chat of fysiek plaatsvinden. Afhankelijk van wat nodig is.

De combinatie van persoonlijke zorg en e-health faciliteiten bevordert een effectieve behandelrelatie. Het ontzorgt praktijkmedewerkers tegelijk van niet-patiëntgebonden taken. Met als gevolg: meer tijd voor patiëntenzorg.

blad
Patiënt centraal
E-health oplossingen en processen ondersteunen zelfregie van mensen
Ontzorgen van de arts
Back office en IT met slimme koppelingen tussen online en offline processen
Professionele autonomie
Persoonlijke ontwikkeling en autonomie staan centraal
Toekomstgericht
Investeren in de toekomst door operationele en financiële slagkracht
aanhalingstekens

Ik ervaar een sterke 1ste lijn waar de zelfregie van patiënten ondersteund wordt.

Trots op onze praktijken

In de korte tijd hebben vier praktijken voor Centric Health gekozen. Dat aantal gaan we gedoseerd uitbreiden. Met praktijkeigenaren die zich inzetten voor optimale patiëntenzorg en minder werkdruk van niet-medische zaken gaan we graag in gesprek. Maak een afspraak want we zijn benieuwd naar jouw ideeën over de zorg van morgen.

Interesse in aansluiting?Praktijken
Centric Health Iepenhof
Woerden
Centric Health Baskaya
Den Haag
Centric Health Gagelhof
Utrecht
Centric Health Tecim
Rotterdam

Dit zijn wij

Sabine Kloos
Sabine Kloos
Algemeen directeur

Ervaren als ceo en manager in de wereld van kinderzorg, gezondheid en sport, wil Sabine gezondheidszorg nog beter laten aansluiten op de behoeftes van huisartsen en patiënten.

06 15827730
sabine.kloos@centrichealth.nl

Eugen Zuiderwijk
Eugen Zuiderwijk
Medisch directeur

Is huisarts en heeft een achtergrond als o.a. beleidsmaker in chronische ketenzorg en e-health projectleider. Zag de waarde van innovatie voor kwalitatief goede, samenhangende zorg en is daarom mede-oprichter van Centric Health Nederland.

06 20407057
eugen.zuiderwijk@centrichealth.nl

Centric Health Ireland
Centric Health Ireland
Ons moederbedrijf

www.centrichealth.ie